Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subgroepen
Uit het assortiment

Dit model heeft stevigere veiligheidsventielen, foto samten draagtasjewaar twee jaar garantie op zit. Het kussen is geschikt voor grote mensen, het kan tot 22 cm. hoog opgeblazen worden. 

Er wordt een katoenen tasje bijgeleverd. Makkelijk voor op reis, het is dan zo klein dat het kussen in uw bagage maar een klein beetje plaats inneemt. 
Samten is de ideale reisgenoot. Dit kussen is vanwege zijn geringe gewicht en volume ideaal om op vakantie mee te nemen. Het gewicht is slechts 310 gram en niet opgeblazen ook nog eens erg vlak.

Alleen in zwart leverbaar.


Juiste meditatiehouding
Het Samten kussen kan voor iedereen tijdens het mediteren een goede hulp zijn om de juiste houding te vinden. Door de luchtvering neemt men automatisch altijd weer de juiste stabiele middenhouding aan. Hij geeft perfecte stabiliteit in het midden.

Variabele hoogte Foto gebruik samten opblaasbaar meditatiekussen
Door de variabele hoogte-instelling van 5 tot 22 cm is dit meditatiekussen geschikt voor mensen van uiteenlopende lengtes.  Blaas het kussen op, ga er op zitten en laat via het ventiel van de luchtkamer zoveel lucht ontsnappen, tot de goede hoogte is bereikt.


Tasje sameten opblaasbaar meditatie kussen
Bezig met laden... 

Zie ook:  www.samten.nl